Få en offert
Start>Om oss
Brame Bygg AB

Brame Bygg AB

Brame består av två företag. Brame Bygg AB och Brame Mark AB.

Andreas som grundade Brame Bygg började 2008 att bygga hus i spekulation. 2010 hade det kommit in två duktiga hantverkare i bolaget som fick börja göra jobb till kunder varpå verksamheten växte mot privatkonsumenter och främst ROT tjänster.

Vi är verksamma inom ROT-sektorn där vi arbetar med allt som rör tillbyggnad, renovering och nyproduktion samt renovering av lägenheter och mark entreprenad.

Vi tar oss an allt ifrån mindre servicejobb till stora totalentreprenader. För oss är relationen med kunden oerhört viktig där vi försöker känna av hur involverade kunden vill vara i processen. Det innebär att vi kan lösa allt från där kunden är på semester till där kunden är med på bygget varje dag.

Vad kan vi hjälpa till med:
Badrumsrenoveringar
Köksrenoveringar
Lägenhetsrenoveringar
Hustillbyggnader
Om och tillbyggnader
Nybyggnation av villor
Bygglovsritningar
Arkitekttjänster
Markantreprenad
Vatten och avlopp

Kort och gott kan vi hjälpa till med det mesta som en privatkund vill ha hjälp med och vi gör det riktigt bra med en otroligt hög finish!

Sist men inte minst så har vi ritat och byggt 6 hus på totalentreprenad, så inget hus är för stort eller för litet för oss. Det sista huset vi ritade och byggde var på 280 kvm på en extremt svårbebyggd tomt. Titta gärna in här för att se ett axplock av ritningar som vår VD Andreas Brännström har ritat.

Vi tror på att samla så mycket kunskap som möjligt inhouse, för att undvika att hantverkare skyller ifrån sig och skyller på varandra. Genom att hålla i hela processen så är det vår bild att kunderna får en projektledare som tar ett helhetsansvar.

Idag sysselsätter Brame Bygg ca 9 personer och gör allt ifrån badrumsrenoveringar, lägenhetsrenoveringar till byggnation av stora villor.

Brame Bygg AB är en del av Byggstart som är ett nätverk av kvalitetssäkrade entreprenörer och arkitekter. Byggstart övervakar kontinuerligt ekonomi, certifieringar och referenser. Läs mer på http://www.byggstart.se

Brame Mark AB

Brame Mark AB

Brame Mark är främst etablerat i Norrtälje men jobbar ibland i Stockholm. Arbetet är främst inriktat mot privatkonsumenter och det har blivit ett hundratal avloppsanläggningar genom åren.

I maskinparken hittar man bland annat:
13 tons hjullastare
5,5 tons grävmaskin
3,5 tons grävmaskin
1,5 tons grävmaskin
Minidumper
Teleskoplastare
med mera

Vår historia

Två entreprenörssjälar sammanstrålar

Andreas och Johan träffades 2008 när Andreas byggde ett hus i Norrtälje och behövde hjälp av en grävmaskinist. Några år senare bestämde sig Johan för att starta eget varpå Andreas och Johans vägar åter sammanstrålades. Brame Mark AB och Brame Bygg AB grundades av Johan Mellin och Andreas Brännström uppe i Norrtälje under 2012/2013 när kommunalt vatten och avlopp drogs in i området. Johan och Andreas kände att det var logiskt att marknadsföra sig under samma namn. Inte minst då många kunder hade råkat ut för att konkurrerande företag hade antingen offererat till husgrund och ett annat hade offererat ett badrum, men biten mellan glömdes bort.

Namnet Brame kommer sig från en sammanslagning av Brännström och Mellin

Vår historia
Nöjda kunder 120
Arbetade timmar/månad 1500
Antal färdigställda badrum 59
Antal m2 vägg vi målat 200000

För våra nya kunder

Välj en trygg och kunnig entreprenör till ert kommande projekt

Kontakta ossTidigare projekt

Vårt mål

Varje jobb som vi tar oss an är det vårt absoluta mål att gå därifrån med en nöjd kund. Vi vet att det kan vara jobbigt att genomföra en ombyggnation, både vad gäller att det blir stökigt men för vissa kan det också vara svårt att se hur det ska se ut när arbetet är klart. Vi vill att våra kunder ska känna att vi är en trygg partner i eran strävan att få ett finare hem, en partner och ett bollplank som gör att ni får ut ngt mer än vad ni från början hade drömt om.

Brame Bygg AB är en del av Byggstart som är ett nätverk av kvalitetssäkrade entreprenörer och arkitekter. Byggstart övervakar kontinuerligt ekonomi, certifieringar och referenser. Läs mer på byggstart.se ".

Vad kan Brame erbjuda

Snickeri
Våtrumscertifikat
Målning
VVS
Markentreprenad
Takläggning
Stomresning
Köksbyggnation
Mattläggning
Golvläggning