Ritningstjänster

Våra ritningstjänster – för ett hus som passar just er

Drömmer ni om ett hus som är helt anpassat efter era behov och önskemål? Då kan våra ritningstjänster vara precis vad ni behöver. Vi på Brame Bygg AB har många års erfarenhet av att rita hus och andra byggnader som både är funktionella och vackra att se på.

Oavsett om ni planerar en nybyggnation, en tillbyggnad eller en renovering kan vi hjälpa er att skapa en ritning som passar era önskemål och behov. Vi tar hänsyn till allt från ert budgetutrymme till tomtens förutsättningar och eventuella önskemål om energieffektivitet och hållbara materialval.

Vår kompetens sträcker sig även till mindre projekt som exempelvis badrumsrenoveringar eller andra mindre tillbyggnader. Vi hjälper er med att visualisera era idéer och skapa en plan som fungerar i praktiken.

Hos oss kan ni känna er trygga med att ni får ett resultat som lever upp till era förväntningar. Vi har genom åren skapat många lyckade projekt och är stolta över att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa ritningstjänster till konkurrenskraftiga priser.

Tveka inte att höra av er till oss för mer information om våra ritningstjänster. Vi ser fram emot att hjälpa er att skapa ert drömhus eller projekt!