Badrum

Att renovera eller bygga om badrummet kan vara en överväldigande uppgift, men med Brame Bygg AB som din partner kan du känna dig trygg och säker på att du kommer få det badrum du drömt om. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen, är vi stolta över att säga att badrum är något vi verkligen kan.

Vi har sett trenderna komma och gå, och vår erfarenhet har gett oss möjlighet att anpassa oss för att kunna ge våra kunder bästa möjliga rådgivning och stöd för deras unika projekt. Oavsett om det är ett litet eller stort projekt, kan vi hjälpa till att skapa det badrum du alltid har önskat dig. Vi har byggt allt från små badrum till stora spa och relaxdelar, och har alltid fokuserat på att ge våra kunder det resultat de förtjänar.

Vi vet att badrumsrenovering kan vara en dyr investering, och därför erbjuder vi en prisgaranti gentemot våra konkurrenter såsom Dåderman Kök och Badrum AB eller Badrumsgruppen. Förutom en perfekt utförd installation, garanterar vi också personlig kontakt med vår ägare för att se till att ni får en anpassad och skräddarsydd lösning som passar just er. Vi engagerar oss helhjärtat i varje projekt och försäkrar oss om att ni alltid känner er nöjda med vårt arbete.

Vi är också medlemmar av Byggkeramikrådet och följer Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV), vilket ger dig extra trygghet och säkerhet för ditt projekt.

Så tveka inte att ta in en offert från oss på Brame Bygg AB. Vi lovar att ni kommer bli positivt överraskade över vad vi kan erbjuda, och vi är säkra på att ni kommer att älska ert nya badrum.